SPAR WILLEMSPLEIN

SPAR WILLEMSPLEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SPAR Willemsplein. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 23:23 Voor gewone boodschappen prima! Broodjes hier niet bestellen, nu voor de 3e keer besteld. Beleg moet je zoeken, broodje is oud en taai en als je iets besteld hebt wat er niet is krijg je zonder overleg iets anders.
24 sep 2022 om 17:17 Had Danish Chef alpenkruiden besteld, kreeg Danish Chef naturel.. :(
10 sep 2022 om 12:36 Everytime my orders are delivered incomplete!
24 aug 2022 om 19:50 1 artikel was niet beschikbaar. Dit is keurig opgelost.
21 aug 2022 om 15:53 Zeer tevreden
16 aug 2022 om 11:48 Dank jullie.wel
14 aug 2022 om 20:32 Gewoon goed
8 aug 2022 om 19:12 Al heel vaak besteld hier, en wat ben ik ongelooflijk te vreden dat ik deze manier heb ontdekt.. fijne winkel en super personeel, ook de bezorger heel vriendelijk zowel naar mij als naar mijn kinderen.. dank jullie wel allemaal #trouweklantgeworden
2 aug 2022 om 10:15 2 uur gewacht op 2 broodjes
29 jul 2022 om 14:26 Broodje filet was zonder ei, terwijl ik dit wel besteld had. En drinken waren ze vergeten. Wel netjes geld terug gehad.
26 jul 2022 om 19:19 Super, zo fijn dat de bezorger had begrip en was heel respectvol.. ik zal er nog een keer laten bezorgen, ook qua prijs en qua winkelen in wat ik zelf vergeten was.. echt een aanrader en super fijn hoe de winkel en ook de bezorging omging.. dankje we
16 jul 2022 om 15:56 Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling maar keurig opgelost door het team van Spar!